Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouze děvčata mají jasno. Ve skupině ženy postupují do baráže o postup do extraligy pouze první dva týmy, ato BK Klíše z Ústí nad Labem  a BC Falk B z Plzně. Největší úspěch v prvoligových kláních měly děvčata z Bowlandu C, ve složení  Svatka Štýbnarová, Zuzka Indráková a Jana Pindurová,Obrazek která byla nejlepší hráčkou posledního kola, holkám se podařil také nejvyšší nához týmu a měly nejlepší průměr kola. Umístily se na krásném třetím místě. Hned za nimi skončily na čtvrtém místě týmové kolegyně Bowland B ( Spáčilová Soňa, Strnadová Kristýna, Morávková Michaela, Morávková Vendula, Hudcová Monika).

 

Pánové měli skupiny rozděleny  podle podzimní části na skupinu o postup do extraligy a skupinu o sestup do 2. ligy. V bojích o extraligu se ve dvou skupinách umístili shodně na čtvrtých místech Bowland C ( Vrána Petr, Vrána Roman, Franc Jaroslav, Matěj Zdeněk) a Black Hole C ( Fencl Boris, Kunert Roman, Šálek Antonín, ) kteří si tímto zajistili účast v baráži o extraligu.

V bojích o sestup se našemu týmu Bowland B (Sudolský Michal, Hruška Pavel, Juřena Jan, Hobza David) příliš nedařilo, skončili na pátém místě, ale ještě mají šanci v barážových utkáních udržet pozici v první lize.

 

Jediný olomoucký tým zaznamenal úspěch, bohužel ne v našich klubových barvách. Car Citon se umístil v soubojích o postup do extraligy na druhém místě a tím si zajistil přímý postup do extraligy.